
- روش تهیه گلاب با دستگاه گلاب گیری
آموزش تهیه گلاب از گل محمدی
- ابتدا با برداشتن کندانسور مقدار گیاه مورد نظر خود را وارد کرده و سه چهارم از دیگ را از آب پر نمایید.
- قسمت بالای کنداسور (خنک کننده) را روی دیگ قرار داده و بست های اطراف آن را متصل می کنید تا واشر محفظه بر سر جای خود قرار گیرد.
- شلنگ خروجی آب گرم را به دستگاه متصل کنید.
- شلنگ آب سرد (در صورت نبود آب سرد، داخل محفظه کندانسور را با یخ پر کرده و شیر دوم را کمی باز بگذارید.) را به قسمت شیر پایینی متصل نمایید. در دستگاه مدل کاشان فرقی نمی کند کدام یک از سر شلنگ ها گرم و کدام یک سرد باشد.
- دستگاه را بر روی شعله بگذارید. (در ابتدای این فرایند برای جوش آمدن مایع دمای شعله را بالا و با شروع چکه شدن گلاب آن را بسیار کم کنید.)
- با اتمام چکه شدن گلاب این بدان معنا است که فرایند گلاب گیری تمام شده و در این قسمت باید زیر گاز را خاموش کنید.
نکاتی برای تهیه گلاب با کیفیت
- دمای شعله را در هر قسمت از مراحل چک کرده و پیش از ته آمدن دیگ آن را خاموش کنید.
- برای دستیابی به گلاب دو آتیشه مقدار گل موجود در محفظه را افزایش دهید.
- حتما به میزان 10 سانت از دیگ را خالی نگه دارید تا جریان انتقال آب به کندانسور صورت نگیرد (در مدل کاشان یا تفنگی لازم نیست).
دستگاه عرق گیری - دستگاه گلاب گیری - دستگاه نی قازان در طرح ها و اندازه های مختلف
دستگاه عرق گیری - دستگاه گلاب گیری - دستگاه نی قازان با لوله دو جداره با بست و واشر آب بندی
دستگاه عرق گیری - دستگاه گلاب گیری -دستگاه نی قازان با لوله ساده و با بست و واشر آب بندی
گلاب ,دستگاه ,آب ,دیگ ,قسمت ,شعله ,آن را ,کرده و ,گلاب گیری ,تهیه گلاب ,را خاموش
درباره این سایت